Urban Snowpark Powered by Reaxcer
Vi vill fira den bästa vintern på över 30 år med en stor snöfest på torget – och vi vill att du, din familj och dina kompisar kommer och firar med oss. För det här blir inte bara den bästa vintern på många år, det blir också den vintern då vi åkte skidor mitt i stan och såg ÖFK möta Arsenal tillsammans med tusentals andra stolta Östersundsbor på ett glädjefyllt vintertorg.

URBAN SnowPark kommer att finnas på Stortorget från vecka 6 till 9. Kom och titta, lek loss eller bara njut. Vi är övertygade om att kommer att göra allas våra minnen av vintern 2018 ännu starkare, ännu lyckligare och ännu mer magiska.

Torsdag den 15 februari bjuder vi tillsammans med Östersunds kommun, ÖFK och stadens Näringsliv in till en härlig dag på Stortorget! URBAN Snowpark Powered by Reaxcer är öppen från kl 11.00 och visning av matchen mellan ÖFK och Arsenal startar kl 19.00. Vi håller tummarna för riktigt bra väder, och att vi tillsammans får en härlig dag i staden.

URBAN Snowpark Powered by Reaxcer
Mitt på Stortorget i Östersund finns mellan den 6 februari och 3 mars URBAN Snowpark Powered by Reaxcer. Här finns en jibbpark med rails och hopp, snowracer bana och pulkabackar för små som stora. Vid URBAN kan ni låna snowracers, pulkor, stjärtlappar och hjälmar helt gratis. Intill URBAN finns även en tipi med en grillplats iordningställd för er att värma er vid eller grilla korv. URBAN Snowpark är bemannad dagligen mellan kl 11.00 – 16.00 men det är fritt fram att nyttja snöarenan alla tider på dygnet. Tänk på säkerheten i backen och ta hand om varandra.

Extra tack till!
Förutom vår Huvudsponsor Reaxcer, vill vi även tacka våra Technical Supporters: STIGA, Skistar, VM2019 i Åre, Prinoth & Östersunds kommun utan er hade inte URBAN Snowpark blivit verklighet!

 

PROGRAM URBAN SNOWPARK 2018

Urban Snowpark Powered by Reaxcer är öppet för alla att besöka. Låna gärna snowracer/annat åkmedel och hjälm (kostnadsfritt såklart) dagligen mellan 11-16.

 

Februari

19

20

21

22

13:30 biovisning för alla yngre! Film: En isbjörn i New York

(trailer här, YouTube)

19:00 biovisning för de äldre! Sällskapsresan 2 – Snowroller

(Trailer här, YouTube)

21:05 Arsenal VS ÖFK på Storbildsskärm! Ta med alla du känner till Stortorget och heja fram ÖFK till en vinst mot Arsenal.

23

Nordiska ungdomsspelen, invigning.

18:00-00:00 Red Carpet Ride – Fritidsgårdarnas dag. Läs mer här: http://www.osd.nu/evenemang/44527.red_carpet_ride.html

24

25

26

27

28

Mars

1

18:00-20:00 Open session med ÖFS freestyle. Öppen anmälan på plats från 17.30.  Pris till mest kreativa åkning, bäst ladd och bästa trick. Ta med skidor, hjälm etc. 

2

3

Skidskyttens dag! Tävlingar och andra roliga happenings. Biljetter till VM 2019 till salu.

InspireUs kommer till Urban Snowpark (Powered by Reaxcer) och kör en warm-up, med god stämning och high fives, inför GirlsDayOut som går av stapeln i Björnrike 14 april (en hel dag med fokus på parkåkning för alla tjejer över 16 år).

Ta med dig skidor, snowboard, moster, faster, syrran och kom till torget för att åka tillsammans med InspireUs-coacher i parken. Alla frågor om GirlsDayOut tar du med dig dit eller kollar in inspireus.se och så hoppas vi på glada timmar tillsammans!

Kom och häng eller kom och åk. Det blir gött oavsett 🙂