12 miljoner till lokala företag

Nu är det klart att såväl Östersunds kommun som Region Jämtland Härjedalen även i år ger sina anställda ett digitalt presentkort. Totalt kommer närmare 12 miljoner tillfalla butiker, caféer/restauranger och andra serviceinrättningar i Östersund och länet.

Genom Cityplay appen kommer anställda inom Östersunds kommun och Region Jämtland Härjedalen att kunna nyttja sitt digitala presentkort hos lokala företag. De anställda kommer, precis som under 2021, att kunna dela upp gåvosumman på flera köptillfällen och på så sätt gynna olika företag. Gåvokorten kommer att vara giltiga under hela 2022. För att kunna ta emot det digitala presentkortet behöver företaget vara anslutet till CityPlay och verksamt i länet. Företagen kan ansluta sig utan kostnad löpande under hela perioden.

– Jag är stolt att vi tillsammans med CityPlay har löst denna digitala presentkortslösning och att Östersunds kommun och Region Jämtland Härjedalen väljer en julklapp till sin personal som verkligen gynnar det lokala näringslivet. Många företag har det fortsatt tufft så detta är en riktig win-win-win lösning. 214 verksamheter är ansluta redan idag och vi välkomnar fler att ansluta sig till CityPlay och ta del av dessa presentkort.

– Detta är såklart väldigt positiva nyheter för hela Jämtland Härjedalen och visar att både kommunen och regionen verkligen bryr sig om de lokala företagen, säger Björn Bjärbo VD på GoLoyal, företaget bakom CityPlay

Mer information om den digitala gåvan och vilka företag de anställda kan välja mellan finns dels direkt i appen, dels via Destination Östersunds hemsida på följande länk
https://destinationostersund.se/se-vart-du-kan-anvanda-din-julgava-i-cityplay/

Så här ansluter du ditt företag till CityPlay https://destinationostersund.se/cityplay-sa-ansluter-du-din-verksamhet/

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!