STJÄRNTORGET ÖSTERSUND ONSD-LÖRD 29 SEPT–2 OKT

Den 29 september lyfts Coronarestriktionerna och människor får återigen träffas utan begränsningar.
Det firar vi med livemusik på Stjärntorget i fyra dagar! På plats finns också Region Jämtland Härjedalen med drop-in-vaccination mot Covid-19. Passa på att ta en god utelunch onsdag och torsdag, en gungande after work på fredag och avsluta med en skön dag på stan på lördag. 

– Det här hoppas vi är början till en återstart av Östersund, säger Calle Hedman, centrumutvecklare på Destination Östersund. Han fortsätter:
– Vi vet att det är många som längtat efter att få mötas igen och hitta på roliga saker och vår förhoppning är att många ska passa på att göra allt det man inte gjort under pandemin. Klippa sig, köpa nya skor och kläder, unna sig en ny parfym, gå på restaurang, kort sagt ta med sig vänner och familj in till stan för att gynna våra lokala företag i stadskärnan. Det är många verksamheter som fortfarande har det oerhört tufft.

Destination Östersund har jobbat med ”Musik i City” under pandemin efter gällande restriktioner och förutsättningar och det har varit ett uppskattat och omtyckt inslag i stadskärnan. Det känns därför naturligt att fortsätta på det temat nu när restriktionerna lyfts.

För de som inte har möjlighet att besöka Östersunds centrum dessa dagar så kommer alla konserter att livesändas på ÖP-TV och via Visit Östersunds Facebooksida.

Samarbetspartners är: Östersunds kommun, DIÖS, Jämtkraft, Sensus, Nightline samt Bonnier News Local

Från och med den 29 september gäller följande:
Den som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Hen bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Hen bör därför, när det är möjligt hålla avstånd till andra människor och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.

Program:

Onsdag 29 september

Kl. 12.00
Liveuppträdande av DUO MARMELAD

Kl. 11.00-16.00
Drop in-vaccination

Torsdag 30 september

Kl. 12.00
Liveuppträdande av SAGI TWINS

Kl. 11.00-16.00
Drop in-vaccination

Fredag 1 oktober

Kl. 15.00
Liveuppträdande av KINGEN TRIO

Kl. 11.00-19.00
Drop in-vaccination

Lördag 2 oktober

Kl. 12.00 och 14.00
Liveuppträdande av PATRIKS COMBO

Kl. 12.30
Hemvärnets Musikkår Jämtland

Kl. 11.00-16.00
Drop in-vaccination

Visit Östersund / Destination Östersund, Calle Hedman

CALLE HEDMAN
Centrumutvecklare

Visit Östersund / Destination Östersund, Hanna Sjöberg

HANNA SJÖBERG 
Projektledare/Kommunikatör