Inspirationsdag 26 april

Välkommen till tre intressanta föreläsningar som ger dig tips och idéer om paketering, produktutveckling och samverkan. Du kommer också få lära dig mer om hur du fångar medias intresse. Vad är en nyhetskrok och hur blir du duktig på att berätta om det unika som ditt erbjudande står för?

Under ledning av våra erfarna och kompetenta föreläsare Pernilla Gravenfors, Marcus Noterius och Oskar Sergel kommer du få massor med kunskap och inspiration kring företagande och hur du skapar intresse för din produkt.

När: Tisdag 26 april  11.30-16.00
Var: Clarion Hotell, Östersund
Anmälan: https://forms.gle/2eVt7fenvBew14wQ6

Föreläsningarna är kostnadsfria och är en del av projektet Särskilt investeringsstöd till besöksnäringen utifrån coronapandemin.

Dagens föreläsare:

Pernilla Gravenfors:
Pernilla är äventyraren som samlat stor erfarenhet som ledare med över 25 år i besöksnäringen inom stora koncerner och på olika destinationer. De senaste åren har hon varit verksam i Åre, där hon öppnade upp Copperhill och därefter en omstart med nytt koncept på Holiday Club Åre. Idag driver hon konsultföretag där hon utvecklar företag och individer inom ledarskap och affärsutveckling i olika former.

Pernillas fokus under dagen är:
Paketering och paketering tillsammans med andra aktörer
Hur kan jag utveckla min produkt och göra den mer tillgänglig genom att hitta gemensamma koncept?
Hur kan jag samverka med flera aktörer oberoende av geografiska gränser?

Marcus Noterius:
Lyssna till TV4-profilen Marcus Noterius som både gör nyhetsreportage i TV4Nyheterna och lite mer lättsamma inslag i TV4 Nyhetsmorgon. Tittarna brukar se Marcus utföra uppdrag av alla olika slag. 2021 nominerades han till TV-priset Kristallen i kategorin Årets tv-personlighet. Med sina 15 år på TV4 har han lång erfarenhet från mediabranschen.

Marcus lyfter:
Vad har ditt företag som skapar en möjlig ”nyhetskrok”?
Vad gör ditt företag intressant?
Hur kommunicerar du ditt företag på ett intressant och relevant sätt?

Oskar Sergel:
Serger talarkonst har sedan 2011 hjälpt tusentals människor att blir intressantare och mer strukturerade att lyssna till, mer entusiasmerande och framförallt tydligare och tryggare i rollen att tala inför och med andra. Tillsammans med aktuell forskning och litteratur på området ger han effektiva verktyg, tips och råd så att ni kan hålla vinnande presentationer.

Oskar berättar om mer om:
Hur presenterar jag mitt företag på ett vinnande sätt?
Hur blir jag trygg och bra på att prata om mitt företag?
Vilka verktyg och redskap finns för att vara den som går igenom bruset?

Agenda:

11:30 Lunch & Välkommen

12:30 – 13:45 Pernilla Gravenfors

14:00 – 14:45 Marcus Noterius

15:15 – 16:00 Oskar Sergel

16:00  Avslut och tack för idag!

OBS: Sista anmälningsdag 21 April.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!