Calle Hedman -finalist

DE TRE FINALISTERNA TILL ÅRETS CENTRUMUTVECKLARE 2021 ÄR UTSEDDA
Årets Centrumutvecklare är en utmärkelse som tagit allt mer plats i vårt avlånga land de senaste åren och i år gjordes nomineringsförfarandet med en liten twist. I mitten av mars utsågs hela tio kandidater i ett första skede. Nu står det klart vilka de tre finalisterna är som går vidare i tävlingen. Det är Calle Hedman från Östersund, Caroline Wallin från Borås och Lisa Söderholm från Kalmar.

– Det är så imponerande att vi år efter år får in så många nomineringar från städerna och handelsplatserna runt om i landet. I år har det varit extra svårt när vi egentligen vill dela ut en utmärkelse till alla våra medlemmar för deras oerhört hårda arbete under pandemin. Men nu har vi en väldigt stark trio och vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare som också sitter i juryn.

Calle, Caroline och Lisa får nu vänta spänt i cirka en månads tid innan de vet om de står som vinnare av utmärkelsen. Vinnaren utses på Sveriges Centrumutvecklares digitala årskonferens den 19 maj.

De övriga nominerade var Aljoša Lagumdžija, Anette Forsberg, David Nilsson, Lotta Engvall, Marcus Pallvid, Mathilda Sundberg och Woori Gennemark.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!