Cityloppis på Prästgatan

Måndagen den 25 juli under Yranveckan bjuder Destination Östersund i samarbete med Storsjöyran, Diös & Erikshjälpen in till Cityloppis på Prästgatan mellan kl 10.00-14.00. Det kommer stå loppisutställare från Stortorget och hela Prästgatan bort till Mittpunkten. Självklart har övriga stans butiker öppet som vanligt till kl 18.00 för de som vill stanna kvar och shoppa eller äta något gott! 

Så missa inte att kika in till stan och fynda!

Är du intresserad av rensa ditt förråd, hyra ett bord och bli en utställare? 
Varje plats kostar 100 kr och bord ingår i priset. Självfallet får du även ta med en klädställning och ha hängande kläder eller annat intill din plats. 
Boka din plats här>>

Du får boka max 3 bord/person och om du vill stå tillsammans med någon annan så är det lättast att en av en gör bokningen på så många antal bord ni behöver så att ni garanterat hamnar bredvid varandra. 

Du betalar din bokning via Swish till nummer 123 202 27 96, senast fredag den 22 juli. I annat fall stryks din bokning. Märk betalningen med ”Loppis + ditt namn”.

Om du behöver avboka din plats behöver detta göras senast onsdag den 20 juli kl 12.00.
Obs att någon återbetalning görs ej! 

När klockan slagit 14.00 och loppisen är slut kommer en Erikshjälpen och Diös att finnas på plats på Stjärntorget för att samla in de saker som ej blivit sålda om man inte önskas ta tillbaka hem igen. Detta kommer senare att skänkas till välgörenhet och människor i nöd. Självklart att övriga stans butiker öppet som vanligt till kl 18.00 för de som vill stanna kvar och shoppa eller äta något gott! 

Mer information och karta över området kommer att skickas ut till alla utställare några dagar innan loppisen äger rum. Observera att det är begränsat antal platser så boka din plats redan nu om du vill vara säker på att komma med! 
Boka din plats här>>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!