CityPlay-appen

CityPlay-appen gynnar den lokala handeln - som ett stämpelkort i mobilen

Cityplay är ett kundprogram i en mobilapp som samlar alla butiker, restauranger och nyheter som finns i stadskärnan. För dig som handlare ger det möjligheten att ta reda på vilka dina kunder är, driva extraförsäljning och belöna dina bästa kunder.

Cityplay hjälper dig att digitalt locka kunderna att komma tillbaka en extra gång, tillsammans håller vi stadskärnan levande. Genom Cityplay Internapp kommunicerar vi även ut interna nyheter och information till dig som är Local Hero-partner till Destination Östersund och företag som är ansluten till appen. 
Läs mer »

Så här fungerar det

Cityplay fungerar ungefär som ett stämpelkort. Fast i appen kallas korten för uppdrag. Kunden löser ditt uppdrag och får en belöning som du bestämmer. Det finns två typer av uppdrag; specifika butiksuppdrag (dina) och centralt arrangerade stadsuppdrag, som exempelvis våra tävlingar. I appen hittar medlemmarna det mesta om stadskärnan; aktuella uppdrag, lokala tävlingar, info om din butik, karta, öppettider med mera.

Stadens invånare blir medlemmar genom att ladda ner CityPlay-appen, registrera sig och koppla sin bank med BankID, därefter registreras köpen automatiskt. Du skräddarsyr dina uppdrag som lockar kunderna till din butik och efteråt får reda på mer information om just dina kunder. Läs mer »

Cityplay är enkelt. Vi hjälper dig igång!

Det enda du behöver bestämma är:
Ditt verksamhets uppdrag. Ett uppdrag kan antingen baseras på antalet köp eller på en köpsumma.

Antal köp: Hur många köp medlemmen ska göra samt deras belöning.

Köpsumma: Hur mycket man måste handla för och följande belöning. Du administrerar enkelt din information, stämpelkort och erbjudanden genom att logga in i ditt handlaradmin och belöningen löses in som en värdekupong i Cityplay-appen.

En belöning. Det kan vara allt från en gratis kopp kaffe, ett presentkort, en riktigt bra rabatt, en glass eller varför inte en hemlig present? Det är din egen kreativitet som sätter begränsningarna. Hur många köp medlemmarna ska göra bestämmer du själv, men tänk på att belöningar som är lättare att få skapar både mer glädje och försäljning!

Är du med så får du mer!

Du har full insyn i programmet för allt som gäller din butik. Förutom att du där får tillgång till unik användardata om dina kunders köpbeteende så hjälper vi till att marknadsföra ditt företag via appen. Du kommer även själv kunna bestämma informationen om ditt företag, skapa attraktiva uppdrag och publicera tillfälliga öppettider.

Tillgång till statistik
Ditt företag får ett adminkonto med användardata och statistik

Marknadsföring & Info
Marknadsför och publicera info om ditt företag i appen

Få belöning
Bli själv medlem i Cityplay och bli belönad när du handlar.

Publicera material
Samla alla dina erbjudanden, uppdrag och belöningar på ett ställe

Vill du registrera ditt företag eller har du någon annan fundering?

Digitala presentkort.

Via Cityplay har du som driver försäljning möjlighet att ta emot appens digitala presentkort. Östersund har under året fått stöttning av kommun, region och näringsliv som köpt presentkort till sina handlare.

Läs mer »

Ladda ner appen.

Appen finns att ladda ner i Appstore och Google Play.
Sök efter Cityplay eller klicka på respektive symbol.

CALLE HEDMAN
Centrumutvecklare

Visit Östersund / Destination Östersund, Hanna Sjöberg

HANNA SJÖBERG
Projektledare