En ny målning tar form

Äntligen är vi igång med den andra stora fasadmålningen i projektet #FÄRGSTÄNK!
Platsen är Zätagränd och konstnären är Henrik Ljusberg. Vad motivet kommer att bli låter vi avslöjas allt eftersom det växer fram, men det kommer ha koppling till platsens historia. 
Denna målningen är nånting vi gör tillsammans med Diös Fastigheter och alla er som väljer att skänka en gåva.
 

BIDRA MED ETT FÄRGSTÄNK!

Som privatperson och företag kan du bidra till projektet genom att skänka pengar som oavkortat kommer att gå till arvode för konstnärer och material.

FÖRETAG
Skänk 2000 kr eller valfri högre summa. Skicka ett mail till info@destinationostersund.se så kontaktar vi dig och fixar en faktura. De företag som ger en gåva kommer att stå med sitt namn på en plakett vid aktuell målning. Vill ditt företag bidra med en större summa – kontakta oss så löser vi självklart det!  

PRIVATPERSONER
Som privatperson kan du Swisha valfri summa till nummer 123 202 2796 – märk gåvan med Färgstänk. Du kan också välja att skänka ett fast belopp i någon av våra tre nivåer för att få en motgåva.

100 kr Tack-inlägg med alla som swishats namn från föregående vecka.

500 kr T-shirt med ett tryck av Östersunds älskade lilla hus som tyvärr brann ner (så långt lagret räcker, ange storlek i meddelandet). Vi skickar en t-shirt till samma adress som mobilnumret står på. 

1000 kr VIP-inbjudan till invigning och vernissage av de färdigmålade väggarna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!