Midnight Hour – Junior Brielle

Den 8 augusti kommer den digitala festivalen Låt Live Leva till Östersund! Som tillägg till festivalen presenteras nu Midnight Hour. En timme efter festivalens slut går Junior Brielle upp igen för att göra en till, längre och exklusiv spelning! 

Digitala och ett begränsat antal fysiska biljetter finns ute till försäljning nu! 

JUNIOR BRIELLE 
Det tog exakt 406 dagar. Den 8 maj 2020 släpptes ”Bäst i Sverige” och Junior Brielle var tillbaka. Om de någonsin varit borta.

2018 var ett otroligt år för bröderna från Brunflo. “Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon om EPN ”Blod”, P3 utsåg dem till “Framtidens artist”. Singlarna “VM 94” och “Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor. Vi såg duon på DN Kulturs framsida och legendariska sport-journalisten Mats Nyström läste upp en krönika till bröderna i P3:s populära morgonprogram.

Under 2019 var de nominerade till en Grammis som Årets nykomling, uppträdde på samma Grammisgala, mottog GAFFA-priset för Årets genombrott och släppte debutalbumet ”Tampa”, som resulterade i en storm bland musikkritikerna. 2019 var också året när scenerna växte, Junior Brielle intog självklart Lollapalooza Stockholm. Duon förstärktes live med Wilma Wall och Jakob Kullberg (då Vita Bergen, nu producent på Studio 2007) på trummor respektive keyboard. Som turnéfinal sålde man ut Slaktkyrkan i Stockholm.

Under 2020 väntar ny musik, redan nu är singeln ”Bäst i Sverige” ett smakprov på vad som kommer. Bara analoga synthar, mer 80-tal och P3 la direkt låten på sina spellistor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!