Gratis utbildningar

Vill du bli bättre på sociala medier och vilka möjligheter de ger att öka din försäljning? Nu finns en digital utbildning som du som partner till oss på Destination Östersund kan ta del av gratis. Du ser varje avsnitt som filmer, laddar ner pdf:er med instruktioner och tips och får länkar till sidor, resurser och tips på verktyg. Och du kan göra allt i din egen takt.

Facebook
11 avsnitt  – alltifrån hur du startar en facebookprofil till avsnitt om livevideos, annonsering, händelser, statistik och konvertering till köp.

Instagram
14 avsnitt – här lär du dig alltifrån att starta en Instagramprofil till hur du kan tänka kring inlägg, hashtags, stories, annonsering, IGTV och Instagram shopping

Visual Merchandising
12 avsnitt – här ökar du din kunskap kring att skapa säljande miljöer

För att ta del av utbildningen mejlar du oss på info@destinationostersund.se Skriv i ämnesraden att du vill ta del av utbildningen, så får du ett mejl tillbaka av oss med inlogg.

Utbildningen är framtagen av Citykompetens, ett samarbete mellan flera olika städer och ett led i vårt arbete med att möta digitaliseringen och få Östersund att stå bättre rustat efter coronapandemin. Utbildningsplattformen är framtagen av Finemanget från Örebro och Hillye of Sweden. För mer info: Hanna Sjöberg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!