Framåt med Parasport – inspirationsdag

Välkommen till en förmiddag fylld med inspiration, prova på och VM-glans.

Den 25 januari bjuder vi in till en andra träff på Arctura/Stadion. Niclas Grön, VM chef, kommer prata elit-paraidrott och evenemang.
Ta del av VM-glansen och inspireras av världseliten som samlats för att göra upp om medaljerna i Para Nordic Skiing World Championships 2023. Under en fullspäckad förmiddag tipsar vi om hur du som företagare kan dra nytta av stora parasportevenemang. Du kommer även få möjlighet att prova på Parasport och ta del av spänningen när skidskytte, 10 km, ska avgöras.

Vi startar förmiddagen med frukost och paneldebatt i anslutning till inspirationsdagen.

Frukostmingel
08:00–09:00 Cityindex för Östersund – Destination Östersund bjuder in till frukost och paneldebatt med Lisa Hjelm, Calle Hedman och Johan Fryksborn i anslutning till inspirationsdagen ”Framåt med Parasport”.

Framåt med Parasport
09:15–10:00 Inspiration med Niclas Grön – Niclas Grön är sportchef på Parasportförbundet och tidigare förbundskapten för landslaget i längdskidåkning och skidskytte under Paralympics. Han ger dig en inblick i livet som elitidrottare inom parasport och tipsar om hur Östersund kan bli mer attraktiv som både tävlings-, tränings och semesterort.
10:00 Prova på parasport – Få en känsla för hur det är att ta sig fram i spåret med en sit-ski eller att träffa rätt på skidskyttevallen med en synnedsättning.
11:15 Lunch – Efter en stund ute bjuder vi på värmande lunch på Arctura.
12:10  Skidskytte 10 km – Dags att heja fram de tävlande i skidskytte, 10 kilometer, standing

Anmäl dig här 

Den här förmiddagen är en del av en serie inspirationsträffar som arrangeras av projektet Parasport som tillväxtmotor i besöksnäringen. Projektet drivs av Destination Östersund med finansiering från Region Jämtland Härjedalen och Nationella programmet för europeiska utvecklingsfonden. Läs mer om projektet här

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!