Gregorie Marknad 2022

Välkommen till 2022 års Gregorie Marknad!
Efter ett begränsat och svårplanerat 2020 och 2021 så börjar vi nu planera för att återigen kunna genomföra Gregorie Marknad den 10-12 mars 2022.

I efterdyningarna av coronapandemin kommer antal platser att begränsas på årets marknad och för det då inte ska bli alltför många med samma produkturval kommer vi att godkänna en säljare/utbud i Foodcourt, dvs mat du äter på plats. Av övriga säljare kommer vi godkänna två säljare med liknande utbud varandra. Detta för att trots minskade antal platser ändå få ett brett utbud av produkter. Det innebär att det är först till kvarn på platserna och att vi har rätt att neka plats om kvoten för produkterna redan är uppfylld. Det är därför extra viktigt att du i din intresseanmälan om plats fyller i ditt sortiment.

Området kommer i år att göras om med platser och utrymmet runt om platserna. Det innebär att du EJ är garanterad samma plats som du hade under 2020 års marknad och att du heller inte är garanterad den plats du önskar. Kolla noga på den karta som är bifogad med vilka platser som finns på marknaden med och utan bilplats samt vilket område som är foodcourt (OBS! Planritningen är inte exakt utan ger enbart en indikation om var varje plats finns).

Vi kommer genomföra en del ändringar och förbättringar vid årets marknad efter de önskemål och synpunkter vi mottagit från många av er utställare vid tidigare års marknader.

Vi följer hela tiden smittläget för Covid-19 och de råd och restriktioner som finns eller kan komma att införas.

Bokning

Såhär gör du:
Klicka på länken Klicka här – Skapa ett konto som utställare på BokaMarknad.se  Om du behöver hjälp, tryck på knappen ”Visa Hjälp”.

Du som redan har ett användarkonto på BokaMarknad.se sedan tidigare.

  1. Gå till bokamarknad.se
  2. Klicka på knappen ”LOGGA IN” längst upp till höger på sidan och skriv in det användarnamn och lösenord du fick när du skapade ditt användarkonto
  3. Klicka på ”Boka Marknad”
  4. Ange namnet på marknaden du vill boka i sökfältet och klicka på den gröna knappen ”SÖK”
  5. Klicka på ”Boka” och följ instruktionerna.

Sista dag att önska plats är 31 januari 2022!

Var nog med att fylla i alla uppgifter som efterfrågas!
Om du inte är i behov av att ha din bil inne på marknadsområdet ber vi dig att Ej boka en marknadsplats med bilplats, då antalet bilplatser är väldigt begränsade. Observera att bokningen inte garanterar platsen, men vi gör vårt bästa för att tillgodose era önskemål! Vi tar ej emot bokningar utanför BokaMarknad.se.

Priser (ex. moms)
Marknadsplats:
3×3 m – 1000 kr

Bilplats:
3×3 m – 600 kr

El:
10 amp – 400 kr
16 amp – 600 kr
32 amp – 900 kr

Betalning
Betalning av din bokning görs enkelt via BokaMarknad och måste ske senast 28 februari. Om bokningen fortfarande är obetald efter den 28 februari kommer bokningen att avbokas och tas bort. Observera att vi EJ tar emot betalningar på plats på marknaden utan detta måste ha gjorts i förväg!

Obs! Vi har nytt bankgironummer i år!
Var noga med att ange fakturanumret när du betalar din plats. 

 

Öppettider för marknaden
Torsdag kl 12-20
Fredag kl 10-18
Lördag kl 10-16

Ankomst
Onsdag kl 13.00 – 21.00
Torsdag kl 07.00 – 11.00

Vid ankomst kommer du att bli avprickad och få dina platsnummer, el-lappar etc. Det är EJ tillåtet att åka in på området innan du blivit incheckad av vår personal på plats. Om ingen är på plats vid entrén precis när du kommer, vänliga vänta vid avspärrningen tills någon av oss kommer och kryssar av dig. Detta för att minska kaos inne på området med bilar och människor.

Kontakta oss
Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss som arrangerar Gregorie Marknad?
Du når oss lättast via mail på info@destinationostersund.se – ange namn, företag, vad ditt ärende gäller samt om du har ett bokningsnummer.

Du kan även nå oss via telefon 063-701 17 00 mån-fre mellan kl 10.00-15.00.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!