Halloween i City

Den 28 oktober är det dags för Halloween i City!
Butiker och verksamheter i stadskärnan håller öppet till kl 20.00 och fyller på med ruggit bra erbjudanden och aktiviteter kvällen till ära. Jack O’Lanterns och dekorationer kommer att fylla vår stadskärna och göra det både mysigt och lite läskigt att strosa mellan butikerna…

Erbjudanden för kvällen kommer att samlas in av GoLoyal och publiceras i Cityplay-appen. Ett separat mail från GoLoyal/Cityplay kommer att gå ut till alla som är anslutna till Cityplay där du enkelt kan lämna vilket erbjudande din butik, restaurang eller salong etc. kommer att ha exklusivt för kvällen. Dessa kommer sedan att läggas upp i Cityplay-appen och publiceras till den 27 oktober men enbart vara giltiga den 28 oktober kl 18-20. Alla erbjudanden kommer att kunna ses på en gemensam landningssida som kan delas i sociala medier etc men för att kunna ta del av dem som kund behöver man ha Cityplay-appen. 

Har du frågor kring ditt erbjudande eller vill ansluta dig till Cityplay? Hör av dig till ostersund@cityplay.se.
Har du frågor eller synpunkter till oss på Destination Östersund? Då är du alltid välkommen till info@destinationostersund.se.

Tävling!!!

Spöka ut entrén, skyltfönstret eller din butik, restaurang eller verksamhet och tävla mot de andra företagen i city. Tre priser kommer delas ut till de tre bäst (läskigaste) pyntade lokalerna och ni tävlar om 
3 tim företagsevent på MultiChallengeVIP-bio på Biostaden samt en helsides annons i ÖP inför julhandeln. Tävlingen pågår t.o.m. Halloween i City den 29 oktober. 

witchs-house-1635770_1920

Superdeal till Black Friday

MittMedia erbjuder alla företag att nu under oktober månad köpa en kvartsides annons i ÖP & LT samt 25 000 visningar digitalt för 7500 kr (ord. pris 17 840 kr). Priserna är exklusive produktion och gäller endast i oktober. 
Kontakta din lokala säljare för ytterligare alternativ och lösningar eller beställ genom att mejla: 
annons.ostersund@mittmedia.se

Aktiviteter & Happenings

birgerletaroveralltbok

Smygpremiär av nya Birger-boken

Köp den åttonde boken ”Birger letar överallt” hos:
• Akademibokhandeln
• Hübenettes
• Hamngatan 12
• Lekia, Kärnan
De 10 första i varje butik får Birgers Pysselbok på köpet!
* Gäller endast denna kväll. Officiell release av boken är 30 oktober.

fantasy-2847724_1920

Haunted Walk
Följ med på Studentkårens omåttligt läskiga Haunted Walk. Inne på Viktoriagallerian (Hamngatan 13) tas du igenom kanske den läskigaste promenaden du kommer känna på! Skräck och några nervkittlande minuter garanteras när du guidas genom rummen som är fyllda med saker du inte ens kunde fantisera om. Vem tar du med dig som stadigt sällskap under årets Haunted Walk?

monster-426995_1920

Monsterjakt i Cityplay
Hitta alla monster som är uppsatta på utmärka platser runtom i stadskärnan. Husfasader, blomlådor, staket…..överallt! Ladda ner Cityplay och scanna alla QR-koder. Om du lyckas hitta alla monster blir du belönad. En karta över vart alla monster befinner sig hittar du under ”Nyheter” och sedan ”Monsterjakt” när du loggat in i Cityplay på din telefon. 

Hemska Historier_Undantaget_FOTO_GÖRAN STRAND

Hemska Historier 
Är du ett fan av spökhistorier? Inne på Smithens Gård (innergården f.d Kebab Baren) kommer teatergruppen Undantaget att berätta och iscensätta olika hemska historier. Berättelserna startar varje kvart. Vågar du lyssna?
29 okt: Kl 18-19 från 7 år. Kl 19-20 från 13 år och vuxna
30 okt: Kl 17-18 från 7 år. Kl 18-19 från 13 år och vuxna
31 okt: Kl 15-16 från 7 år. Kl 16-17 från 13 år och vuxna. 
Foto: Göran Strand

Musik i City

Musik i City 
Är det verkligen våra duktiga lokala musiker som spelar på stan eller har alla tagits över av spöken, monster och andra läbbiga figurer just för kvällen? Spela och sjunga kan dom hur som helst  och det bjuder dom på när dom under kvällen sprider stämningsfull musik runt gator och torg för alla besökare som vågar sig ner till stadskärnan. 

CityPlay 1024x576

Erbjudanden & rabatter
De erbjudanden, rabatter och uppdrag som erbjuds speciellt för denna kväll från en mängd av stadens butiker och restauranger samlas och presenteras i Cityplay-appen. Ladda ner appen och ta del av de unika erbjudanden som just du vill använda dig av under din shoppingrunda på stan. Appen är fylld med mängder av stämpelkort och annat kul året runt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!