Hotell & besöksanläggningar
med Coronaanpassning

Kommer inom kort…

Kommer inom kort…

Kommer inom kort…

5 tips för schysst online-shopping

  • Handla i en lokal butiks webbshop.

  • Boka varan online och hämta ut i lokal butik.

  • Om din vara inte finns i din lokala butik se om de kan beställa hem den.

  • Kolla lagersaldo innan du besöker butik för att se om din vara finns i lager.

  • Kolla vilka butiker som erbjuder handel via sociala medier/Facetime samtal och där du kan betala i förväg via tex Swish.

  • Följ din favoritbutik för nyheter och info om vad de gör för att du ska kunna handla tryggt hos dem.

Stöd, råd & restriktioner

Regionens företagsstöd
Du som företagare i Region Jämtland/Härjedalen som pga. Covid-19 behöver göra omställningsanpassningar/investeringar i din verksamhet för att öka på din konkurrenskraft genom att t.ex nå nya marknader och målgrupper kan hos regionen söka ekonomiskt stöd för detta.  

Läs mer »

Folkhälsomyndigheten
Hos Folkhälsomyndigheten hittar du all viktig information kring regler, råd och restriktioner som gäller under pågående Coronapandemi, både för dig som företagare och vad som gäller för din bransch och som privatperson. 

Läs mer »

Verksamt.se
Samlad information från myndigheter riktat till företagare. Här kan du som enskild näringsverksamhet söka omsättningsstöd, hittar tillfälliga ändringar i lagar och regler under Covid-19 och mycket annat. 

Läs mer »

Ring så shoppar vi

Flera av butikerna i city har nu en ringklocka utanför sin entré där kunden kan ringa på om denne inte vill gå in i butiken.  Samma briljanta service utlovas och  kunden kan fortsätta att stötta den lokala handeln – coronasäkert! Vill du ha en ringklocka till din butik? Kontakta oss på 
info@destinationostersund.se

Läs mer »

Citykortet

Citykortet är en perfekt present såväl till vänner och familj som till arbetskollegor och fungerar i de flesta butiker i stadskärnan. Vill du beställa ett gäng till kollegorna för att visa din uppskattning?
Vi hjälper dig!

Läs mer »

Cityplay

Cityplay är ett kundprogram i en mobilapp som samlar alla butiker, restauranger och nyheter som finns i stadskärnan. För dig som handlare ger det möjligheten att ta reda på vilka dina kunder är, driva extraförsäljning och belöna dina bästa kunder. 

Läs mer »

Inte med i listan? Skicka in era åtgärder så lägger vi till er!

AKTUELLT