Kvartersfesten 2024

Lördag 25 maj är det dags för Kvartersfesten i Östersund!

Detta är ett event som vi vill skapa tillsammans med er som driver verksamheter i stadskärnan. Tanken med Kvartersfesten är att vi alla hittar på något ihop med en granne i sitt kvarter. Det kan vara nåt litet eller nåt stort och vi är säkra på att det kommer hända spännande saker när ni börjar planera saker ihop med era grannar.

Vi på DOAB planerar att ha stadskärnan sommapyntad och nystädad lagom till Kvartersfesten och har börjat fylla dagen med ett gäng event och aktiviteter som kommer fylla stadens gator med färg och musik.

För att Kvarterfesten ska bli lyckad och locka riktigt många besökare till stan så vill vi gärna fylla på programmet med era events, aktiviteter och erbjudanden! Vi är också öppna för samarbeten med föreningar, företag och andra som vill göra nåt kul i stan denna lördag.

Vet ni redan nu vad ni ska göra den 25e maj på Kvarterfesten? Maila då en text och skicka med en bild till malin.burns@destinationostersund.se

Har ni en idé men inte riktigt är i mål eller vill ha stöttning på vad ni kan hitta på? Maila eller ring oss så hjälper vi till.
Calle.hedman@destinationostersund.se | Tel. 073-815 01 13

Här kan ni se vad som är klart inför Kvartersfesten: www.visitostersund/kvartersfesten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!