Låt Live Leva – köp din biljett!

Det är nu mindre än en månad kvar till dess att Låt Live Leva gästar Östersund – närmare bestämt 24 dagar! Därför tycker vi att det är dags att släppa biljetter till eventet. På grund av rådande omständigheter med Covid-19 så gäller ju självklart 50 regeln för hur många personer som får vistas i samma rum. Därför blir det här kanske årets mest exklusiva festival som du kan uppleva på plats på Arctura Restaurang & Skybar, men endast ett fåtal fysiska biljetter kommer att släppas (ca 40 st)! 

Från och med klockan 13.00 idag onsdag 15 juli går det att införskaffa sina biljetter till festivalen via länken nedan. I biljettpriset ingår alltså liveframträdanden av ett gäng olika nationella och lokala artister, intervjuer och samtal med spännande personer samt middag med en fantastisk utsikt. 

LINE UP

Junior Brielle 
Det tog exakt 406 dagar. Den 8 maj 2020 släpptes ”Bäst i Sverige” och Junior Brielle var tillbaka. Om de någonsin varit borta. 2018 var ett otroligt år för bröderna från Brunflo. ”Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon om EP:n ”Blod”, P3 utsåg dem till ”Framtidens artist”. Singlarna ”VM94” och ”Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor.

Per Persson & Nya Packet 
Kultikonen Per Persson grundade 1989 Perssons Pack. Hösten 2014 sa Perssons Pack tack och hej med två utsålda spelningar på Nalen. Persson fortsatte sedan med sologig och turnerade flitigt, tills han våren 2017 återigen blev sugen på att spela med ett band. Per Persson & Nya Packet blev ett faktum. 2019 firade Per Persson 30 år som Persson med jubileumsspelningar runt om i landet. 

Rakel 
Artisten Rakel är en säregen talang sprungen ur Åres snötäckta landskap. Karriären drog igång med besked då hon efter bara två släppta singlar fick en förfrågan från ikoniska Teddybears om en feature på deras kommande låt ”Young, Handsome and Fast”, som även råkade vara officiell låt för alpina VM. Under invigningen kunde vi se Rakel och Teddybears framföra låten live för första gången i nationell tv. 

 

Sam Florian 
Musiken som Sam Florian skapar i sin lilla lägenhet i Karlstad kan närmast beskrivas som en blandning av lo-fi-indie med ett stänk av bedroom-pop. Sedan debutsingeln ”Days” som släpptes 2018 har hans musik spridits likt en löpeld över världen och nått miljontals lyssnare. Han släppte nyligen sin andra fullängdare ”Avocado Dreams” och blev i juni utsedd till framtidens artist av P3. 

Fler artister och nyheter kring festivalen kommer inom kort. Missa inget genom att följa eventet på facebook.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!