Nytt partner-erbjudande!

Nu förbättrar och förenklar vi vårt partnerskap genom att slå ihop delarna Marknadspartner och Destinationspartner – under det nya konceptet Local Hero. Det innebär att du nu får ännu mer pang för pengarna!

För dig med företag inom besöksnäring, handel och restaurang ingår nu synlighet i Visit Östersunds kanaler. Du kan även dela upp din betalning till oss två eller fyra gånger per år. För dig utanför besöksnäringen erbjuder vi två olika upplägg.

Vi erbjuder tre olika samarbetspaket, så att du ska hitta ett partnerskap som passar just dig.

Börja med att titta igenom våra Local Hero erbjudanden nedan. 

OBS! Erbjudandet gäller både för befintliga och nya partners. Det innebär att även du som har ett löpande partneravtal behöver anmäla ditt intresse för ett Local Hero Partnerskap före den 30 april 2021!

Local Hero
Partner

För dig med företag inom besöksnäringen och handel, har vi försökt förenkla och förbättra vårt erbjudande. Synlighet i våra kanaler är nu en del i vårt partnerskap. Du kan även dela upp din betalning till oss två eller fyra gånger per år.

Local Hero
Business Partner

För dig som har företag utanför besöksnäringen. Tillsammans med våra Local Hero Business Partners hittar vi unika samarbeten som skräddarsys utifrån vad som känns intressant för oss båda.   

Local Hero
Supporter

För dig som privatperson eller företagare som vill vara med och utveckla Östersund tillsammans med oss och övriga Local Heroes.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!