Höstens event 2020!

Hösten är bara runt hörnet och det är dags att börja planera för kommande event. Då majoriteten av de svarande på vår undersökning om Coronaläget svarat att de vill ha ett Höstkvälls-event men under ordinarie öppettider så kommer vi i år att ha ett tre dagars-event under era vanliga tider och vi kallar det Local Hero Östersund

Local Hero Östersund
Tanken och syftet med Local Hero Östersund är att visa vad Östersund har att erbjuda med sin lokala handel i form av mathantverk/närproducerat, butiker, restauranger, caféer, musik och kultur. Aktiviteter och happenings sker runt om i stan i era butiker och restauranger. Vi kommer dessa tre dagar att göra en ”Take-over” på C:nen både fysiskt och digitalt. Det här gör att ni som aktör kan själva kan välja på vilket sätt ni vill medverka. Ni kan ha en aktivitet eller erbjudande en av dagarna eller alla dagarna. 

Vi bjuder också in er till C:nen att delta som pop-up butik. Antingen genom att vara där själva eller att ni löser betalning via Swish som kontrolleras av C:nen. 
Vi fyller lokalen med pop-up butiker, gör en matbutik med enbart lokala produkter med möjlighet till köp och beställning av varor. Men framförallt skapar vi en riktig scen där vi varje dag sänder live från stadskärnan i ca 1 timme. 

Sändningen leds av en programledare och kommer bjuda på lokala musiker, samtal & intervjuer med spännande personer och verksamheter i vår stad, debatter som rör stadskärnan och kanske även ett par livepoddar. Vi skapar alltså en plattform där vi kan berätta om allt som händer i stadskärnan och varje avsnitt klipps även ner i mindre klipp som vi kan använda i marknadsföringen under en längre tid.

C:nen
Mitt i Östersunds pulserande stadskärna, närmare bestämt Prästgatan 39 finns numer en samlingsplats för kreativa entreprenörer som brinner för hållbar utveckling. Här kan du som besökare handla livsmedel på lösvikt, gå på intressanta workshops, botanisera bland konst och design och inte minst inspireras av många olika spännande affärsidéer under ett och samma tak. Här finns något för alla. 

Samtal, intervjuer och debatter om vad som är hållbart, hur planerar man framåt i en rådande pandemi och vad saknar egentligen Östersunds invånare i stadskärnan kommer fylla lokalen dessa tre dagar.

Save the date

Halloween i City
City håller kvällsöppet till kl 20 den 29 oktober – fullspäckad med aktiviteter och happenings för alla åldrar och läskighetsnivåer. Butiker och restauranger har för kvällen exklusiva erbjudanden som samlas i Cityplay-appen. 

Local is the New Black 
Den 27 november vankas Black Friday världen över. Vi väljer att fortsätta stötta den lokala handeln med Local is the New Black! Mixa aktiviteter med erbjudanden, locka och ta hand om kunder med bra värdskap. Shoppa lokalt!

Tomtenatta 
Snart är det jul igen! Den 17 december håller butikerna öppet till kl 20. Dekorationer, shopping och stämning till max när de sista julklapparna inhandlas. Kanske en och annan Tomte på besök och aktiviteter i city. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!