Marknadsbodarna i city stannar

…I alla fall ett tag till.
Efter ett stort intresse av marknadsbodarna i city under december kommer 4 st bodar att fortsatt finnas till uthyrning på Prästgatan. Vi söker nu ett antal butiker, utställare och företagare som vill hyra dessa under veckorna fram till den 14 mars.

DATUM
Du som företagare eller marknadsutställare har möjlighet att hyra en bod och ha försäljning under januari och ändra fram till mitten av mars mitt på Prästgatan i Östersund. Från 18 januari (vecka 3) till och med 14 mars (vecka 10) kommer 4 st marknadsbodar att placeras ut längs Prästgatan där du kan hyra en eller flera veckor eller dagsvis välja att stå i boden och sälja dina produkter.

REKOMENDERADE TIDER
Mån-fre kl 12.00-17.00
Helger kl 12.00-15.00

HYRA AV MARKNADSBOD
Du kan hyra marknadsboden veckovis eller enskilda dagar och kryssar i alla de veckor du är intresserad av att använda boden.
OBS!!! Om du hyr hela veckor är det obligatoriskt att stå 4 av 7 dagar de veckor du hyr boden. De som väljer att hyra veckovis har förtur på bodarna.

Vill du hellre hyra boden enskilda dagar går det också bra. Fyll då i fältet med det eller de datum som du vill hyra boden.

KOSTNAD
Hyra veckovis: 600 kr/vecka exkl moms.
Hyra dagsvis: 200 kr/dag exkl moms.

Summan faktureras dig i efterhand.
OBS!!! Fakturaavgift tillkommer på 50 kr.

AVBOKNING
Du kan avboka din bod senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning än detta kommer du faktureras beloppet för hyran ändå.

Undrar du något?
info@destinationostersund.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!