Behöver ni byta storlek på mötesrummet ?

Är ert konferensrum på kontoret för trångt att mötas i eller känns det som att du är redo för att byta ut ditt hemmakontor och träffa andra personer att fika med ? 

 Vi har samlat några av Östersunds möteslokaler om ni behöver byta miljö en gång eller under en längre tid.

Scandic Östersund syd

Ett möte kan benämnas på flera olika sätt och kan kräva olika tekniska uppsättningar. Här finns bra möjligheter till uppkoppling.

Gamla Teatern

I dessa konferenslokaler samsas Jugend epokens kristallkronor med tjugohundratalets teknik. Lokaler från det lilla styrelsemötet på två personer till det större årsmötet.

Möten i Östersund, möteslokaler

Clarion Hotel Grand

Clarion Hotel Grand Östersund erbjuder en kreativ och konstnärlig atmosfär med mysiga mötesplatser och elektriska dekorationer. Efter mötet, hitta din konstnärliga sida  i deras trevliga Living Room.

Hotell Östersund

Här finner ni konferensrum upp till ca 20 pers. Fri möblering och moderns teknik. Självklart kan ni även nyttja lobbyn för enskilda möten.

Frösö Park Hotel

Här finner du inte bara traditionella konferensrum, utan även spännande konceptrum och inbjudande utomhusmiljöer. 

Hotell Emma

Ett nyrenoverat, modernt och fullt utrustat konferensrum som rymmer ca 10 pers.

Norra Station

Norra Station erbjuder en unik inramning för såväl mindre möten som större evenemang. Här är det kombinationen av inspirerande lokaler och en medveten matkultur som tillsammans ger helhetsupplevelsen. 

N1

Förutom olika alternativ av kontorsplatser så finns även 2 stycken mötesrum som rymmer upp till 8 personer vardera. Samtliga rum är utrustade med all teknik du behöver för att hålla i ett proffsigt möte.

Furuparken

Furuparken är ett anrikt gammalt danspalats som inbjuder till alla olika slags möten, konferenser, event och festligheter. Furuparkens två lokaler passar både för den mindre gruppen och för den stora upp till flera hundra.

Östersundstravet

Östersundstravet erbjuder lokaler, personal och faciliteter för att göra ditt evenemang så lyckat som möjligt. Företagsevent, konferens, möjlighet till dans o underhållning, travtema vid önskemål, mässor både inomhus-som utomhus. Nyrenoverad restaurang.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Våra åtgärder