Regionens & kommunens personalgåva

Region Jämtland/Härjedalen och Östersunds Kommun har beslutat sig för att ge en digital gåva till sin anställda som ett tack för i år. Det innebär att cirka 12000 personer kommer under vecka 52 att få en digital länk till CityPlay-appen, där de sedan under 2021 kommer att kunna nyttja sin gåva, en summa om 500-1000 kr/anställd. 

Gåvan kommer endast att kunna användas genom CityPlay-appen, vilket innebär att alla verksamheter i Jämtlands län som ansluter sig till Cityplay nu har möjlighet att ta del av de närmare 8 miljoner som går till det lokala näringslivet. 

Hela gåvosumman behöver inte användas i en och samma verksamhet utan de anställda kan kan dela upp gåvosumma på flera köp. Som företag kommer du att kunna ansluta dig löpande utan kostnad, gåvokortet är giltigt till sista december 2021.

Redan ansluten till CityPlay med eget butiksinlogg?
Perfekt! Förutom att du måste fylla i formuläret i länken nedan för att kunna ta emot betalningar från gåvor i appen kan du redan nu logga in i butiksadmin och lägga upp ett erbjudande specifikt riktat till anställda på kommunen och regionen. Detta gör er butik ännu mer attraktiv inför gåvan som de får. Du kan också sköta och lägga upp stämpelkort, uppdatera belöningar och kolla så era kontaktuppgifter är aktuella.

Vill du ansluta din verksamhet till CityPlay eller saknar eget inlogg?
Klicka då på länken nedan och följ instruktionerna för att skapa ett eget admin till din verksamhet. Här kan alla sorters företag som har någon typ av försäljning vara med! Salonger, aktiviteter, restauranger, butiker… 

För dig som inte känner till CityPlay sedan tidigare så är det en belöningsapp som vi på Destination Östersund samarbetat med sedan 2019. Nu tar vi nya utvecklingssteg tillsammans och introducerar denna funktion och ser möjligheter till en e-handels lösning för att ytterligare stärka våra lokala näringsliv under 2021.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!