Gratis inköpshjälp och hemkörning av varor inom Östersunds kommun!

OBS! Avslutas 29 maj

Många äldre uppmanas just nu att stanna hemma, likaså alla med minsta sjukdomssymptom och det finns säkert en hel del andra som av olika anledningar väljer att hålla sig hemma just nu. Detta får två stora konsekvenser, det ena är att det är många som kanske är i behov av att handla något just nu har svårt att göra detta. Det andra är att butikerna i vår stadskärna drabbas hårt av det minskade kundflödet och många riskerar att gå i konkurs.

Vi på Destination Östersund vill göra vad vi kan för att hjälpa till i denna svåra situation.

Därför startar vi nu Shopping Akuten. En tjänst där ni som behöver hjälp med något i stadskärnan skickar in en beställning via vårt webbformulär, mailar in eller ringer ShoppingAkutens direktnummer så hjälper vi er att handla detta och kör hem inköpen till er. Vi kan även hämta ut receptbelagt medicin!

Både tjänsten att göra inköpet och hemkörningen (inom Östersunds kommun) är gratis för dig som kund. Vår målsättning är att leverera inom 24 timmar från kl 14.00 varje dag.

Hur gör du en beställning?

Alla beställningar ska i största möjlighet betalas via Swish från dig som beställer direkt till butiken. Prata med butiken om de kan ta emot Swish-betalningar. Om detta inte är möjligt kommer inköpen göras via våra bankkort och ni betalar sedan vid leveransen med kort i vår iZettle kortläsare. Smidigt, enkelt och säkert. 

 

BESTÄLLNINGSFORMULÄR ONLINE

Du kan enkelt göra en beställning på något du behöver ha handlat genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret med vad det är du önskar få inhandlat, var så detaljerad som möjligt i din beställning. Vi kör sedan hem din beställning till dig och ställer utanför din dörr alt. överlämnar personligen. OBS att om du behöver receptbelagda varor från Apoteket så behövs en fullmakt för att vi ska kunna hämta ut detta. Vår målsättning är att leverera inom 24 timmar från kl 14 varje dag.

BESTÄLLNING VIA TELEFON

Det går bra att ringa in din beställning till oss. Mellan klockan 09.00-14.00 tar vi emot beställningar via telefon. OBS att om du behöver receptbelagda varor från Apoteket så behövs en fullmakt för att vi ska kunna hämta ut detta. Vår målsättning är att leverera inom 24 timmar från kl 14 varje dag. 

BESTÄLLNING VIA E-POST

Vill du hellre maila in din beställning till oss så går även det bra. Du skicka en detaljerad beskrivning av vad du vill få inhandlat, vem som är kontaktperson för beställningen samt vart och hur den ska levereras. OBS att om du behöver receptbelagda varor från Apoteket så behövs en fullmakt för att vi ska kunna hämta ut detta. Vår målsättning är att leverera inom 24 timmar från kl 14 varje dag.

Visit Östersund / Destination Östersund, Calle Hedman

CALLE HEDMAN
Centrumutvecklare

Visit Östersund / Destination Östersund / Infopoint, Anna Borg

ANNA BORG
Turistcenteransvarig

Visit Östersund / Destination Östersund, Annica Grinde

ANNICA GRINDE
Turistinformatör

Stort tack till er som gör detta möjligt!

Stort tack till Diös som ställer upp med en lokal i stadskärnan där vi kan samordna leveranserna och tack till mStore Östersund som lånar ut dator och telefon. Dessa leveranser kommer att ske helt fossilfritt, detta tack vare Berners som ställer upp med 100% elektriskt drivna bilar för att kunna hjälpa samhället på ett hållbart sätt.

Samt ett extra tack till Surfbukten som alltid har ett finger med i spelet när det kommer till att hitta på kreativa lösningar.