Sommaren på Turistcenter

Nu har andra sommaren i vårt nya Turistcenter swishat förbi! Vårt härliga sommarteam bestående av Pauline, Mikael & Karin har med varm hand tagit hand om våra gäster och tipsat om allt som finns att se och göra i Östersund.

Det var full fart redan i maj där vi hade en ökning av antal besökare inne på Turistcenter med hela +25 %!
Även under juni och juli var det en rejäl ökning och då med en mängd olika nationaliteter, där framför allt tyska, holländska och franska hördes mest. Och såklart svenska!

Att ett Turistcenter fortfarande har ”öppen verkstad” är inte längre en självklarhet men vi märker att det verkligen uppskattas av våra tillresta gäster och även av många som bor här. Nytt för i år är att vi tillsammans med Inflyttarservice delar ut en välkomstpåse som Östersunds kommun bjuder på till alla nyinflyttade Östersundare. Jättekul att få önska de välkommen hit!

Pop Up InfoPoint
I sommar valde vi att ha vår Pop Up i Surfbukten när väder och tillfälle gavs. Vi var även på plats i Åre i samband med O-ringen, där vi delade tält med Region JH och Krokoms kommun, för att locka gästerna till Östersund på sin tävlingsfria dag. Nu i höst har vi även varit på plats på Mittuniversitetet i anslutning till deras intro-dag för alla nya studenter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!