Stödstrumpan ???? Storsjöcupen

Woolpower harskapat ett fantastiskt initiativför att stötta Storsjöcupen så att den kan genomföras 2022. Nu kan ni butiker, restauranger, hotellochandraföretagare i Östersundvara med och säljaen strumpa gjord på överblivet premiumgarn från övrig produktion där all vinst går till Storsjöcupen.Woolpowerkallar den helt enkelt Stödstrumpan!

Fyll i uppgifterna genom att klicka på knappen här ovan för att vara med och stötta Storsjöcupen genom att hjälpa till att sälja Stödstrumpan!

Nu kan du som butik eller företagare göra en enkel insats och beställning av Stödstrumpan för att vara med och stötta Störsjöcupen. En beställning på minst 25 st strumpor i 2-pack som du sedan kan sälja eller ge till din personal eller varför inte tävla ut?

  • Stödstrumpan kostar 179 kr/2-pack till kund (ord. 320 kr) och vinsten går oavkortat till Storsjöcupens överlevnad.

  • Storsjöcupen sköter all logistik, ev. påfyllnad och avstämning med respektive butik.

  • Woolpower fixar exponeringsmaterial till butikerna i form av en störtkorg som är ”brandad” med budskapet ”STÖDSTRUMPAN” till förmån för Storsjöcupen

  • All betalning sker via swish direkt till Storsjöcupen. Man märker betalningen: Stödstrumpan.

  • Butikerna betalar ingenting, det är med andra ord helt riskfritt att vara med.

  • Butikerna väljer själv hur länge man vill vara med, (Just nu planerar vi på säljstart V.27 men det kan även blir senare).

Woolpower vill med detta initiativ skapa ett verktyg och möjligheten för både privatpersoner och företagare att göra en enkel insats för Storsjöcupen som är ett fantastiskt arrangemang för Östersund! Vi hoppas också att detta skall ge ringar på vattnet och att fler kreativa idéer skapas bland näringslivet i Östersund till förmån för Storsjöcupen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!