Stödstrumpan 💙 Storsjöcupen

Woolpower harskapat ett fantastiskt initiativför att stötta Storsjöcupen sĂ„ att den kan genomföras 2022. Nu kan ni butiker, restauranger, hotellochandraföretagare i Östersundvara med och sĂ€ljaen strumpa gjord pĂ„ överblivet premiumgarn frĂ„n övrig produktion dĂ€r all vinst gĂ„r till Storsjöcupen.Woolpowerkallar den helt enkelt Stödstrumpan!

Fyll i uppgifterna genom att klicka pÄ knappen hÀr ovan för att vara med och stötta Storsjöcupen genom att hjÀlpa till att sÀlja Stödstrumpan!

Nu kan du som butik eller företagare göra en enkel insats och bestÀllning av Stödstrumpan för att vara med och stötta Störsjöcupen. En bestÀllning pÄ minst 25 st strumpor i 2-pack som du sedan kan sÀlja eller ge till din personal eller varför inte tÀvla ut?

  • Stödstrumpan kostar 179 kr/2-pack till kund (ord. 320 kr) och vinsten gĂ„r oavkortat till Storsjöcupens överlevnad.

  • Storsjöcupen sköter all logistik, ev. pĂ„fyllnad och avstĂ€mning med respektive butik.

  • Woolpower fixar exponeringsmaterial till butikerna i form av en störtkorg som Ă€r ”brandad” med budskapet ”STÖDSTRUMPAN” till förmĂ„n för Storsjöcupen

  • All betalning sker via swish direkt till Storsjöcupen. Man mĂ€rker betalningen: Stödstrumpan.

  • Butikerna betalar ingenting, det Ă€r med andra ord helt riskfritt att vara med.

  • Butikerna vĂ€ljer sjĂ€lv hur lĂ€nge man vill vara med, (Just nu planerar vi pĂ„ sĂ€ljstart V.27 men det kan Ă€ven blir senare).

Woolpower vill med detta initiativ skapa ett verktyg och möjligheten för bĂ„de privatpersoner och företagare att göra en enkel insats för Storsjöcupen som Ă€r ett fantastiskt arrangemang för Östersund! Vi hoppas ocksĂ„ att detta skall ge ringar pĂ„ vattnet och att fler kreativa idĂ©er skapas bland nĂ€ringslivet i Östersund till förmĂ„n för Storsjöcupen.

Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev!

VÄra ÄtgÀrder