Tillsammans är vi Östersund

Nu lanserar vi en 1.5 timmars utbildning inför sommaren som gör det lite enklare och roligare att berätta om Östersund för alla som på ett eller annat sätt möter stadens besökare. Ett inspirations- och utbildningskoncept som kombinerar värdskap – konsten att få människor att känna sig välkomna –  med destinationskunskap.

Utbildningen är gratis och en bra grund för alla som möter våra besökare. Vi vill att våra besökare ska trivas, längta tillbaka och prata gott om oss till sina släktingar och vänner. Tillsammans utvecklar vi Östersund till en attraktiv plats och destination.

 

  • Datum:  Onsdag 8 juni
  • Tid:        08:30-10:00 eller 16.00-17.30
  • Plats:     Rentzhogsalen Jamtli

 

På programmet bl a:

Vikten av det goda värdskapet – Gästföreläsare Pernilla Gravenfors 
Pernilla är äventyraren som samlat stor erfarenhet som ledare i över 25 år inom stora koncerner och destinationer, bl a som verksam på Copperhill och Holiday Club. Hon kommer att berätta om vikten av det goda värdskapet, hur man förstår kundens behov och hur avgörande värdskapet är för totalupplevelsen.

Friluftsliv och outdoor
Vi berättar om hur Östersund hakar på trenden kring friluftsliv och outdoor och vad vi kan erbjuda våra friluftsintresserade besökare i sommar.

Nytt i sommar
Vi går igenom nyheter som t ex downhillcykling på Östberget, äventyrsbussen ut i länet, nya evenemang med mera

Så marknadsför vi Östersund
Var syns Östersund inför sommaren och vilka tror vi kommer

Informationskanaler till din hjälp
Vilka kanaler finns och vart hittar du informationen om vad Östersund med omnejd har att erbjuda våra besökare

Kort smakprov ur Nationalmuseums nya utställning som invigs 1 juni

Anmäl dig här till Onsdag 8 juni kl 08.30 – 10.00  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezsxXg3iB-u5flv5-tRRoeYby3f4NY2Tv9kMdev6PUmyY_lA/viewform?usp=pp_url

Anmäl dig här till Onsdag 8 juni kl 16.00-17.30 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOBNaZlC0TDHDLV2XKy6eC8N0dYoum00lyDeswJi-8Ng-9Ew/viewform?usp=pp_url

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!