Tillsammans för city

Vi på Destination Östersund vill göra vad vi kan för att hjälpa till i denna svåra situation.

Här samlar vi de åtgärder som butiker, restauranger, caféer, hotell och andra företag, verksamheter och organisationer vidtar just nu för att underlätta för konsumenterna och besökare i rådande Coronakris.

Har vi missat vad just Ni åtgärdat vill vi gärna att ni meddelar oss detta så lägger vi in det för övriga att ta del av.

Tillsammans för city, Östersund, local hero

#localheroostersund

Har du ett erbjudande du vill nå ut med? Information du vill sprida? Eller något annat du tycker fler ska känna till just nu?

Tipsa och följ Instagramkontot @localheroostersund för att ta del av alla olika saker som händer i Östersund dag för dag!

Citykortet

Citykortet är en perfekt present såväl till vänner och familj som till arbetskollegor och fungerar i de flesta butiker i stadskärnan. Vill du beställa ett gäng till kollegorna för att visa din uppskattning?
Vi hjälper dig!

Läs mer »

Östersundshäftet

Östersundshäftet innehåller erbjudanden som lockar fler kunder till din verksamhet. Häftet är ett inarbetat varumärke som kunderna frågar efter och det är lätt att utvärdera vilket genomslag ditt erbjudande har. Östersundshäftet är ett sätt för oss att exempelvis gynna våra lokala företag vs e-handeln!

Läs mer »

Cityplay

Cityplay är ett kundprogram i en mobilapp som samlar alla butiker, restauranger och nyheter som finns i stadskärnan. För dig som handlare ger det möjligheten att ta reda på vilka dina kunder är, driva extraförsäljning och belöna dina bästa kunder. 

Läs mer »

Visit Östersund / Destination Östersund, Malin Burns

MALIN BURNS
Webbadministratör

Visit Östersund / Destination Östersund, Hanna Sjöberg

HANNA SJÖBERG
Projektledare

Inte med i listan? Skicka in era åtgärder så lägger vi till er!

AKTUELLT