Visit Östersund | Turistcenter

Det personliga mötet

Destination Östersund driver Visit Östersund Turistcenter som är auktoriserad av Visita. Vi är ett välbesökt Turist Center med stor andel internationella besökare under hela året. Vi tror på det personliga mötet och i en värld som ibland består av alltför många valmöjligheter söker allt fler besökare inspiration i form av personliga rekommendationer.

Visit Östersund Turistcenters besökare når oss genom att komma in till oss, via telefon, mail, chat och våra sociala medier (där vi även svarar kvällar och helger). En stor del av arbetet består av att dagligen uppdatera vår webb, vara aktiv i våra egna och andras sociala kanaler samt fylla den officiella evenemangskalendern. 

Målet är att få fler nöjda gäster som stannar längre i Östersund och som i sin tur rekommenderar släkt och vänner att besöka vår stad.

ANNA BORG
Visit Östersund Turist Center

Hos oss hittar du bland annat:

Visit Östersund, Turist Center

Massor av souvenirer

Hos oss på Visit Östersund Turist Center finns ett stort utbud av fina souvenirer som uppskattas av både våra turister såsom jämtarna själva. Har du produkter som du tycker passar in i vårt sortiment – ta kontakt.

Visit Östersund, evenemang

Biljetter till evenemang

Vi säljer biljetter över disk till olika evenemang i Östersund, runt om i länet samt i övriga Sverige. Vi har en rad olika nationella system för återförsäljning. Vill du att ditt evenemang ska säljas av oss – ta kontakt med oss så får du veta mer om villkor och provisioner.

Visit Östersund / Destination Östersund, Citykortet och Östersundshäftet

Citykortet & Östersundshäftet

Vi samordnar och säljer Citykortet och Östersundshäftet. Citykortet kan besökaren köpa i vår automat eller över disk. Har du som företagare en större order så vill vi gärna att du kontaktar oss någon dag innan även om vi självklart löser det mesta. Företag som är återförsäljare av Östersundshäftet kan hämta ut dessa hos oss.

Här hittar du beställningsformulär för Citykort 

Vill ditt företag medverka i Östersundshäftet eller i Citykortet – kontakta Joakim Kihlberg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!