Värdskapsträff 17 juni 2024

Destination Östersund bjuder in till kostnadsfri värdskapsträff för besöksnäringen inför sommaren 2024 där ni får veta vad som händer i Östersund med omnejd. Vi informerar om verktygen för att hitta alla aktiviteter, evenemang, restauranger mm. Inför sommaren lanserar vi dessutom en AI tjänst till besökarna som vi berättar mer om. 

Patrik Jemteborn är med oss och talar om värdskapets betydelse för platsens attraktivitet för både invånare, besökare och näringslivet. Han ger även värdskapstips i mötet med våra gäster – svenska som utländska – som möjliggör både fler nöjda besökare och merförsäljning. 

Vi träffas på Multi Challenge som 2022 vann Guldstjärnan för Årets Serviceföretag och får även höra om deras anläggning, arbete och vad som är nytt. Efter programmets slut finns möjlighet att följa med på en visning av verksamheten på Multi Challenge (tar ca 15 min).

Vi behöver din anmälan senast onsdag 12 juni. Begränsat antal platser, först till kvarn. 

Datum: Måndag 17 juni
Tid: Kl. 14:00-16:00

Plats: Multi Challenge, Tjalmargatan 1 i Östersund

Vi behöver din anmälan senast onsdag 12 juni

Har du frågor? Kontakta joakim.kihlberg@destinationostersund.se.

Insatsen görs med stöd av ett delprojekt i Bättre Besöksnäring – datadriven och hållbar utveckling. Målet är att företag ska stärka sin förmåga att arbeta med upplevelse- och evenemangsutveckling med grund i hållbar affärs- och produktutveckling. Arbetet ska stärka företagens entreprenörskap och bidra till ökad attraktivitet för internationella kunder.

Projektet finansieras av Destination Östersund, Region Jämtland Härjedalen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!