Den perfekta presenten!

Citykortet är en perfekt present såväl till vänner och familj som till arbetskollegor och fungerar i de flesta butiker i stadskärnan. Vill du beställa ett gäng till kollegorna för att visa din uppskattning?
Vi hjälper dig!

Butiker med citykort utskrivbar

Vill du ta emot Citykortet i ditt företag?

För att kunna ta emot Citykort i din verksamhet är du varmt välkommen att bli partner till oss.  Vi bekostar och marknadsför Citykortet och tillsammans med våra partners gynnar vi den lokala handeln!

Tar ni som företag emot Citykortet och byter betalterminal, behöver vi göra en ny aktivering hos er.

Information vid beställning av Citykort för företagare

Citykortet fungerar precis som ett bankkort och utfärdas av Mastercard. Man kan använda de fyra sista siffrorna i kortnumret på baksidan som PIN-kod vid köp alternativt tryck för signering.

Vid försäljning dras beloppet direkt från vårt bankkonto, därför behöver du betala din beställning innan du får laddade Citykort.
Enklast är att betala beställningen med tex ett företagskort i Turistcenter. Vi kan också skicka en faktura med 10 dagars betalningsvillkor. Citykortet har ersatt den tidigare Citychecken och fungerar precis som ett bankkort som utfärdas av Mastercard. 

Vi gör i ordning korten för leverans vid beställning, men laddar dem med vald summa när vi fått din betalning. Vid beställning av Citykort tillkommer en kortavgift om 10 kr per kort och en administrativ avgift på 40 kr ex moms, per beställning. Korten levereras separat med en tillhörande s.k. carrier och hämtas efter överenskommelse på Turistcenter, Storgatan 27. Vid postförsändelser tillkommer porto/REK och en expeditionsavgift om 100 kr ex moms.

Hör av dig till oss om du undrar över något!

ANNA BORG
Ansvarig Turistcenter 

Beställ Citykort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!