Citykortet

Den perfekta presenten!

Citykortet är en perfekt present såväl till vänner och familj som till arbetskollegor och fungerar i de flesta butiker i stadskärnan. Vill du beställa ett gäng till kollegorna för att visa din uppskattning?
Vi hjälper dig!

Se vilka företag som är anslutna här »

Vill du ta emot Citykortet i ditt företag?

I samband med Covid-19 erbjuder vi företag att kunna ta emot Citykort i sin verksamhet, utan anslutningsavgift om 1 200 kr, exklu. moms. Vi marknadsför Citykortet och tillsammans gynnar vi den lokala handeln!

Information vid beställning av Citykort för företagare

Citykortet fungerar precis som ett bankkort och utfärdas av Mastercard.

Vid försäljning dras beloppet direkt från vårt bankkonto, därför behöver du betala din beställning innan du får laddade Citykort.
Enklast är att betala beställningen med tex ett företagskort på Turistbyrån. Vi kan också skicka en faktura med 10 dagars betalningsvillkor. Citykortet har ersatt den tidigare Citychecken och fungerar precis som ett bankkort som utfärdas av Mastercard. 

Vi gör i ordning korten för leverans vid beställning, men laddar dem med vald summa när vi fått din betalning. Vid beställning av Citykort tillkommer en kortavgift om 10 kr per kort och en administrativ avgift på 40 kr exkl. moms. Korten levereras separat med en tillhörande s.k. carrier och hämtas på Visit Östersund Turistcenter, Rådhusgatan 44. Vid postförsändelser tillkommer porto.

Hör av dig till oss om du undrar över något!

Visit Östersund / Destination Östersund, Calle Hedman

CALLE HEDMAN
Centrumutvecklare

Beställ Citykort