Evenemang

Östersund har länge haft en framflyttad position som en nationell och internationell evenemangsstad. Vi vill bibehålla och utveckla den positionen genom att fungera som en koordinator, support och ibland operativ aktör för nationella och internationella evenemang.

Vi ser vikten av att arbeta med utveckling av våra befintliga evenemang men även nya, främst under de perioder då det är låg beläggning på destinationen.

Om ditt evenemang riktar sig till en nationell och internationell publik/deltagare så kan vi bistå med något av följande:

  • Introduktion till relevanta aktörer och sammanhang inom Östersunds evenemangsbransch, besöksnäring, kommun och region, organisationer och övrigt näringsliv.

  • Kunskap kring hållbarhet och hur evenemanget kan leda till långsiktiga positiva samhällseffekter.

  • Marknadsföring av evenemang och effekter till hur det bidrar till att skapa ett attraktivt Östersund .

Vi samarbetar tätt med Östersunds kommun och kan vara behjälpliga med ansökan och rådgivning kring de ekonomiska stöd som Östersunds kommun har.

Direktkontakt med Östersunds kommuns ansvarige för evenemang: Putte Eby – putte.eby@ostersund.se

För att underlätta för dig som ska arrangera ett evenemang här i Östersund har vi samlat information som kan vara bra att ha till hands inför, under och efter evenemanget – läs gärna mer här

Eller behöver du hjälp med att arrangera ditt evenemang så har vi tips på några här 

JESSICA THYLIN
Evenemang

MIKAEL JONSSON
Evenemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!