Trivselvandring

Tillsammans skapar vi en trygg och säker stad att vistas i!

Tillsammans med våra strategiska partners och Nattvandring.nu vill vi skapa en trygg och säker stad att vistas i. För att få detta är ett steg i ledet att vi är fler som trivselvandrar under kvällar och helger.

Nu kan ni som företag vara med och sprida trygghet

Boka enkelt  ett pass för din arbetsplats eller förening för att vara med och sprida trygghet. Verksamheten skall, så långt det är möjligt, vara helt kostnadsfri för de lokala grupperna/föreningarna. 

Genom nätverksavtalet håller Nattvandring.nu med startkit där det ingår reflexvästar, första hjälpen kit, ficklampor och trycksaker. Förutom detta är alla som är med och vandrar försäkrade till, under och hem från vandring.

Att få fler att trivselvandra är ett delmål i projektet Purple Flag, men för att delta behöver ni vara 3-5 personer! 

Läs mer hos nattvandring.nu »

Foton: ©nattvandring.nu

Vad är Purple Flag?

Det övergripande syftet med Purple Flag är att skapa förutsättningar för ett ekonomiskt och socialt hållbart Purple Flag-område med ett varierat utbud av upplevelser och aktiviteter efter kontorstid.

Vägen dit kan se olika ut men modellen vi arbetar med är samma. Den innehåller konkreta och praktiska hands-on tips och verktyg för att sammankoppla dag- med kvällsekonomin. Arbetssätt bygger på ett fördjupat samarbete, ökad förståelse för och kunskap om varandras verksamheter. Framgångsfaktorn beror på graden av samverkan och samarbete.

Det grundläggande målet för Purple Flag är en säker, trygg, attraktiv, jämställd och hållbar plats med ett variationsrikt kvällsutbud för alla.

Läs mer om Purple Flag »

Detta arbete görs tillsammans med våra strategiska partners; Länsförsäkringar, Diös och Östersunds Kommun.

Har du frågor?

Undrar du hur en trygghets-vandring med Nattvandring.nu går till eller vill veta mer?

NILS-IVAR ODELBERG 
Regionsansvarig Nattvandring.nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!