Local Hero
Östersund

– ett partnerskap

Allt vi gör, gör vi för att människor ska tycka om Östersund

Vårt partnerskap Local Hero Östersund bygger på att tillsammans blir vi starkare!
Ju fler vi blir, desto mer kan vi göra. Vår ambition är att du ska kunna sälja mer till fler.

Genom att du kan sälja mer till fler, både Östersundare och de som reser hit, så skapas också jobbtillfällen till oss som bor här och skatteintäkter som kan användas för hela samhället.

Vi marknadsför Östersund nationellt och internationellt mot besökare och för att locka möten och stora evenemang till Östersund. Turistcenter inspirerar och informerar besökare inför och under vistelsen. Vi skapar en attraktiv och välkomnande stadskärna, där vi genomför events och aktiviteter året om.

Vi erbjuder flera olika samarbetspaket, så att du ska hitta ett partnerskap som passar just dig.

Börja med att titta igenom våra Local Hero erbjudanden nedan. 

JOAKIM KIHLBERG 
Partneransvarig 

Tre olika erbjudanden:

Local Hero
Partner

För dig med företag inom besöksnäringen och handel, har vi försökt förenkla och förbättra vårt erbjudande. Synlighet i våra kanaler är nu en del i vårt partnerskap. Du kan även dela upp din betalning till oss två eller fyra gånger per år.

Local Hero
Business Partner

För dig som har företag utanför besöksnäringen. Tillsammans med våra Local Hero Business Partners hittar vi unika samarbeten som skräddarsys utifrån vad som känns intressant för oss båda.   

Local Hero
Supporter

För dig som privatperson eller företagare som vill vara med och utveckla Östersund tillsammans med oss och övriga Local Heroes.

 

Tillsammans är vi starkare!

Vad gör vi mer?

  • Vi är en engagerad samarbetspartner som förstår företagarnas vardag, har ett stort kontaktnät, bred kompetens och ett nära samarbete med kommun och fastighetsägare.

  • Vi stöttar med kunskap, erfarenhet och tips, men också genom att samla olika branscher för att utbyta erfarenheter.

  • Vi marknadsför Östersund för blivande besökare och genomför själva eller tillsammans med andra aktiviteter som lockar hit folk.

  • Vi står upp för dig, driver och samordnar frågor som är viktiga för företagen. Det kan handla om parkeringssituationen i stadskärnan, utbildningar inom digital utveckling eller att skapa en tryggare stad.

  • Vi håller dig uppdaterad om vad som händer både i Östersund och i omvärlden så att du kan dra nytta av det i dina affärer och i din planering framåt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!