Ny destinationschef

Vid årsskiftet tillträder Mikael Jonsson som destinationschef för Destination Östersund. Mikael Jonsson kommer närmast från en tjänst som VD på Peak Region AB. Mikael har också en bred bakgrund inom evenemangsutveckling och besöksnäring. Han har tidigare drivit bolag inom produktion och projektledning samt arbetat med evenemang som bland annat Storsjöyran och VM och Världscup i Skidskytte

Mikael Jonsson säger:

”Jag ser verkligen fram emot uppgiften men är samtidigt ödmjuk inför det akuta läge som vi befinner oss i. Jag tror mig ha förmågan att agera operativt gällande nuläget, men besitter samtidigt kunskap om att jobba strategiskt och mer långsiktigt. Han fortsätter:

”Jag känner stor tilltro till att vi inom besöksnäringen tillsammans med Östersunds kommun och övriga näringslivet kommer att kunna fortsätta utveckla Östersund till en än starkare reseanledning. Där tror jag att mina erfarenheter från innovationsarbete mellan näringsliv, universitetet och det offentliga kan komma väl till användning”.

 

Destination Östersunds styrelseordförande Katarina Magnusson säger:

”Mikael Jonssons bakgrund och erfarenheter inom besöksnäringen och av stora event tillsammans med hans kunskap kring företagande, innovation och utveckling kommer att vara värdefullt för att leda Destination Östersund framåt, säger Katarina Magnusson, styrelseordförande för Destination Östersund. Hon fortsätter:

”Vi tror på hans förmåga att driva förändring, han har ett starkt nätverk både lokalt och nationellt och goda vitsord kring sin ledarförmåga”.

 

För mer information:
Mikael Jonsson, tillträdande Destinationschef, 076-115 10 70
Katarina Magnusson, ordförande Destination Östersund, 070-349 49 93

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!