Cityplay Internapp

Få koll på vad som händer med vår internapp i Cityplay!

Med internapps-funktionen i Cityplay får du som är företagare eller anställd i Östersund enkelt viktig information i fickformat. Denna app är en del av den befintliga Cityplay-appen är full med nyheter och information i smidigt format när du är på språng och vi kan lätt nå dig genom notiser direkt i mobilen.

Här hittar du bland annat notiser, kontaktinformation till oss, eventkalender samt nyheter om vad som är på gång just nu och mycket mera på ett smidigare sätt än tidigare.

Följ stegen nedan för att ansluta dig och din personal till internappen i Cityplay!

Ladda ner appen.

Appen finns att ladda ner i Appstore och Google Play.
Sök på Cityplay för att installera appen eller klicka på respektive symbol.

Såhär ansluter du dig:

1.

Ladda ner Cityplay-appen från Appstore eller Google Play och registrera din användare genom Bank-ID.

2. 

Logga in i företagets handlaradmin, klicka på “Butiksinformation” och med hjälp av Cityplay-appen scanna QR-koden som finns synlig på sidan. Det finns en kod för dig som är chef eller ansvarig, samt en för ordinarie personal. 

3.

Skriv ut QR-koden för personal och låt enkelt dina anställda och kollegor också ansluta sig. När koden är scannad kommer ”Interna appsidor” att dyka upp i appmenyn. Under ”Nyheter” på appens startsida hittar du sen nyheter och info riktat till dig som är partner till Destination Östersund eller är verksam i Östersund. Övrig information såsom kontaktuppgifter, event och personalrabatter hittas under “Interna appsidor”. 

HANNA SJÖBERG
Projektkoordinator stadsutveckling 

Saknar du ett handlaradmin?

Cityplay Internapp är ämnad för företag som är Local Hero-partner till Destination Östersund och företag anslutna till Cityplay-appen med syftet att på ett enkelt och smidigt sätt kunna ta del av vår information. Du kan självklart ansluta ditt företag till internappen även om du inte är en butik, restaurang eller verksam inom näringslivet. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!