Dansbandsgala

Nu är det dags att putsa dansskorna och bjuda upp. Lördag 11 december förvandlas Östersunds Arena till Sveriges största danspalats. Legendarerna, Sveriges genom tidernas största dansband Vikingarna med Christer Sjögren och Lasse Stefanz bjuder upp och Jannez håller den jämtländska flaggan i topp. Dansbandsprofilen, Thomas Deutgen är kvällens konferencier.

Biljetterna släpps redan idag, berättar Thomas Deutgen, arrangör av dansbandsgalan. Det känns oerhört roligt att få göra detta just i Jämtland där dansbandskulturen är så stark och har en sådan lång historia. Jag är övertygad om att vi fyller Östersunds Arena med glada svenskar och norrmän.

– Detta är ett välkommet tillskott i Östersunds evenemangsutbud, säger Mikael Jonsson, VD på Destination Östersund. Vi jobbar nu tillsammans med Thomas för att skapa, inte bara en kväll, utan att göra detta till ett större event, kanske flera dagar med mindre event med anknytning till musik och dans. Vi ser att detta kommer att bli en reseanledning i ett stort upptagningsområde och kommer självklart att lyfta detta mot den norska marknaden där både Vikingarna, Christer Sjögren och Lasse Stefanz är jättestora.

– Det här blir det största nöjesevenemanget i Östersund sedan pandemin slog till. Dansbandskulturen har en lång tradition i vårt län och därför tror jag att detta kommer att tas emot med öppna armar, säger Putte Eby, event- och besöksnäringsstrateg på Östersunds kommun.

 

Läs mer

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!