Destination Östersund bjuder in till levande julkalender & möten med Tomten

Levande julkalender
Varje dag under december fram till julafton önskar Destination Östersund alla Östersundare en god jul på Mårtens Torg. På slaget klockan 11.45 varje dag öppnas dagens lucka och det kommer att bjudas på alltifrån teater, poesi och musik till dryckesprovning och levande julkrubba. Den levande julkalendern är ett samarbete mellan Destination Östersund, Jämtkraft och Rut Odén Fastigheter.

Några exempel ur kalendern:
2 december Ljusshow med Bobbo Jäderfeldt, 8 december Östersund Basket Shootout, 13 december Jämtlands Lucia, 16 december Östersundsrevyn

Träffa Tomten
Under december ges flera tillfällen att träffa tomten för den som vill lämna in sin önskelista. Redan nu på lördag den 2 december dyker han upp på mysiga Smithens gård mellan kl 12-15 och på söndagen den 3 december återfinns han tillsammans med bland annat Birger och Bruce the Moose uppe på Lillänge mellan 12-15. Tomten återvänder sedan till Smithens gård 9, 16, 21 och 23 december. Tomten på Smithens gård är ett samarbete mellan Destination Östersund och Gomorron Östersund, tomten i Lillänge ett samarbete med NP3 Fastigheter och Persson Invest.

– Med kalendern och tomten vill vi sprida värme och ljus, berättar Calle Hedman, centrumutvecklare på Destination Östersund. Vi ser i undersökningar att kultur och upplevelser ökar omsättningsutvecklingen i stadskärnorna och detta är ett sätt för oss att bidra till en skön julstämning och atmosfär. Och för de som inte kan komma ner på stan så sänder vi julkalendern live varje dag kl 11.45 på VisitÖstersunds Facebook, avslutar han.

För mer information:
Calle Hedman, centrumutvecklare Destination Östersund, 073-815 01 13

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!