Framåt med Parasport – inspireras av landets främsta parasportarrangör

Låt dig inspireras av landets främsta Parasportarrangör.

Kom och ta del av erfarenheter från Malmö Open – ett av världens största arrangemang för idrottare med funktionsnedsättning som årligen lockar upp emot 2500 deltagare från 25 olika nationaliteter. Hur har detta evenemang kunnat bidra till samhällsutveckling och framgångsrika satsningar för näringslivet- och hur skapar vi samma möjligheter här ?

Eftermiddagen börjar med en gemensam lunch 12.00, innan vi tillsammans djupdyker i frågan.

Datum: 1 juni
Tid: 12-16
Plats: Clarion Östersund

Program:

FIFH Idrottsföreningen som skapar vinster på både individ- och samhällsnivå
Möt Thomas Jönsson, sportchef FIFH och Peter Nilsson, ekonomichef FIFH och hör dem berätta om lärdomar, framtidsplaner och hur de lyckats nå samverkan inom både offentlig och privat verksamhet – och skapat samarbete som blir alla till gagn.

Parasporten blev en vinst för Malmö Stad
Vad har mötesplatsen FIFH och det årliga dragplåstret Malmö Open haft för betydelse för Malmö i stort? Mats Schiöld, enhetschef evenemang på fritidsförvaltningen i Malmö Stad är med digitalt och delar med sig av sina erfarenheter kring hur parasportevenemang och näringsliv har kunnat dra nytta av varandra.

Paneldebatt med Zebastian Modin och Arnt – Christian Furuberg
Paneldebatt med två av Sveriges främsta vinterparalympier under ledning av Karin Riddar.

Inbjudan riktar sig till politiker, tjänstemän i kommunen och dig som är verksam i näringslivet.
Anmäl dig till johanna.forslof@destinationostersund.se

Evenemanget är en del av en serie inspirationsträffar som arrangeras av projektet Parasport som tillväxtmotor i besöksnäringen. Projektet drivs av oss på Destination Östersund med finansiering från Region Jämtland Härjedalen och Nationella Programmet för Europeiska Utvecklingsfonden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!