Gregorie Marknad 2024

Välkommen till 2024 års Gregorie Marknad!

Bokningen planeras att öppna från 1 december 2023 och Gregorie Marknad pågår under vecka 10 den 8-10 mars 2024.

Sortimentet på Gregorie Marknad kommer att kvalitetssäkras och eftersom vi vill ha ett brett utbud så kan man nekas sin plats om platser med samma utbud redan skulle vara bokat. Det är därför extra viktigt att du i din intresseanmälan om plats fyller i ditt sortiment.

Titta noga på den karta som är bifogad med vilka platser som finns på marknaden med och utan bilplats samt vilket område som är foodcourt (OBS! Planritningen är inte exakt utan ger enbart en indikation om var varje plats finns)

Bokning

Såhär gör du:
Klicka på länken Klicka här – Skapa ett konto som utställare på BokaMarknad.se  Om du behöver hjälp, tryck på knappen ”Visa Hjälp”.

Du som redan har ett användarkonto på BokaMarknad.se sedan tidigare.

  1. Gå till bokamarknad.se
  2. Klicka på knappen ”LOGGA IN” längst upp till höger på sidan och skriv in det användarnamn och lösenord du fick när du skapade ditt användarkonto
  3. Klicka på ”Boka Marknad”
  4. Ange namnet på marknaden du vill boka i sökfältet och klicka på den gröna knappen ”SÖK”
  5. Klicka på ”Boka” och följ instruktionerna.

Sista dag att önska plats är 31 januari 2024!

Var nog med att fylla i alla uppgifter som efterfrågas!
Om du inte är i behov av att ha din bil inne på marknadsområdet ber vi dig att Ej boka en marknadsplats med bilplats, då antalet bilplatser är väldigt begränsade. Observera att bokningen inte garanterar platsen, men vi gör vårt bästa för att tillgodose era önskemål! Vi tar ej emot bokningar utanför BokaMarknad.se.

Priser (ex. moms)
Marknadsstråk:
3×3 m – 1750 kr 10A ingår i alla platser. 

Foodcourt
3×3 m 2500 kr

Bilplats:
3×3 m – 800 kr

El:
16 amp – 600 kr
32 amp – 1000 kr

Betalning
Betalning av din bokning görs enkelt via BokaMarknad och måste ske senast 28 februari. Om bokningen fortfarande är obetald efter den 28 februari kommer bokningen att avbokas och tas bort. Observera att vi EJ tar emot betalningar på plats på marknaden utan detta måste ha gjorts i förväg! Var noga med att ange fakturanumret när du betalar din plats. 

 

Öppettider för marknaden
Fredag kl 12-18
Lördag kl 10-17
Söndag kl 10-15

Ankomst
Torsdag kl 13.00 – 21.00
Fredag kl 07.00 – 11.00

Vid ankomst kommer du att bli avprickad och få dina platsnummer, el-lappar etc. Det är EJ tillåtet att åka in på området innan du blivit incheckad av vår personal på plats. Om ingen är på plats vid entrén precis när du kommer, vänliga vänta vid avspärrningen tills någon av oss kommer och kryssar av dig. Detta för att minska kaos inne på området med bilar och människor.

Kontakta oss
Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss som arrangerar Gregorie Marknad?
Du når oss lättast via mail på sara.eekbranzell@destinationostersund.se– ange namn, företag, vad ditt ärende gäller samt om du har ett bokningsnummer.

Du kan även nå oss via telefon 076-086 95 02

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!