Nästa steg för FÄRGSTÄNK

Strax innan midsommar stod målningen på Mårtens Torg klar efter ca 4 veckors arbete. FÄRGSTÄNK-projektet och målningen i sig har fått otroligt mycket publicitet och positiv feedback från besökare i stan och lokalbefolkning. Motivet – som är en hyllningsbild till det 200 år gamla huset som stod på platsen och som tragiskt brann ner julen 2020 mottogs glatt av Östersundarna och möjligheten att vara med och bidra till projektet har spridit sig även utanför länets gränser. 

Nu går #FÄRGSTÄNK-projektet vidare med nästa vägg som ska målas. Den 1 augusti planeras starten för målningen. Denna gång ett samarbete med Diös Fastigheter. 

Projektets crowdfunding pågår löpande där både företag och privatpersoner kan vara med och bidra genom att swisha valfritt belopp till 123 202 2796 – märk ditt bidrag med ”FÄRGSTÄNK”.  

Vill du som företag bidra?
Kontakta oss så löser vi en faktura för önskad summa eller ett kvitto till din swishning. Och om du som företag bidrar med 2000 kr eller mer hamnar företagets namn på väggen av en målning.  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!