Shoppingakuten lanseras 19 mars

Många äldre uppmanas just nu att stanna hemma, likaså alla med minsta sjukdomssymptom och det finns säkert en hel del andra som av olika anledningar väljer att hålla sig hemma just nu. Detta får två stora konsekvenser, det ena är att det är många som kanske är i behov av att handla något just nu har svårt att göra detta. Det andra är att butikerna i vår stadskärna drabbas hårt av det minskade kundflödet och många riskerar att gå i konkurs.

Vi på Destination Östersund vill göra vad vi kan för att hjälpa till i denna svåra situation.
Därför startar vi nu Shopping Akuten. En tjänst där ni som behöver hjälp med något i stadskärnan skickar in en beställning via vårt webbformulär eller ringer ShoppingAkutens direktnummer 079-049 38 63 så hjälper vi er att handla detta och kör hem inköpen till er.

Vi tar emot beställningar mellan kl 09.00-14.00 och därefter fokuserar vi på att köra ut varorna. Beställer du efter kl 14.00 så sker leverans dagen efter.

Betalning sker primärt via Swish direkt till butiken men om butiken inte tar Swish så kan ni även swisha till oss på Destination Östersund så löser vi själva köpet.

Både tjänsten att göra inköpet och hemkörningen (inom Östersunds kommun) är gratis för dig som kund. Vår målsättning är att leverera inom 24 timmar från kl 14.00 varje dag.

Denna tjänst är snabbt påhittad och vi vill komma igång så snabbt som möjligt. Detta innebär dock att vi kommer upptäcka brister allt eftersom och försöka lösa dessa. Men vi ber er ha överseende med detta.

Är du frisk och inte tillhör någon riskgrupp så uppmanar vi dig att själv besöka stadskärnan för inköp och stöttning av våra lokala företag.

ShoppingAkuten Östersund öppnar kl 09.00 imorgon den 19 mars och är igång i 10 dagar till att börja med.

Stort tack till Diös som ställer upp med en lokal i stadskärnan där vi kan samordna leveranserna och tack till mStore Östersund som lånar ut Dator och telefon.
Dessa transporter kommer ske helt fossilfritt, detta tack vare Berners som ställer upp med 100% elektriskt drivna bilar för att kunna hjälpa samhället på ett hållbart sätt.
Samt ett extra tack till Surfbukten som alltid har ett finger med i spelet när det kommer till att hitta på kreativa lösningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!