Specialkonsert för EPA-ungdomar

Lasse Stefanz frontfigur Olle Jönsson ger specialkonsert i Östersund för EPA-ungdomar

Lördag den 11 december är det dags för Norrlands största dansbandsgala med Christer Sjögren och Vikingarna, Lasse Stefanz och jämtländska Jannez på scenen.
Men redan tidigare på dagen ger Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz en specialkonsert för länets EPA-ungdomar. Lasse Stefanz är oerhört populära bland landets EPA-förare och just nu trendar en remix av ”Är det kärlek du behöver” på TikTok tack vare en discoversion som en Östersundskille gjort.

EPA-förarna samlas på Östersundstravets parkering på lördagen kl 12.15 för att sedan i kortege åka till Stortorget där Olle Jönsson ger en specialkonsert.

– Jag är jättestolt över att så många EPA-ungdomar lyssnar på Lasse Stefanz. Vi har fått en riktig revival bland dessa över hela landet och jag ser verkligen fram emot att sjunga för dom på Stortorget, säger Lasse Stefanz sångare Olle Jönsson.

– Fantastiskt roligt att Destination Östersund gör detta för och med ungdomarna i Östersund. Jag vet hur många som gillar musiken och även om de inte har åldern inne för att gå på dansgalan får de nu möjlighet att dels höra Lasse Stefanz sångare, dels visa upp sina fina fordon för allmänheten, säger Thomas Deutgen som arrangerar dansgalan på Östersund Arena.

Eventet arrangeras av Destination Östersund

För mer information:
Jessica Thylin Destination Östersund, 070- 203 01 66
Thomas Deutgen, arrangör Dansbandsgalan och kontakt för Olle Jönsson, 070-324 63 75

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!