Välkommen tillbaka, Norge!

Så glädjande nyheter att Norge ÄNTLIGEN öppnar gränsen! Nu får vi hålla tummarna att vi inte får så många fler smittade så att gränsen stängs igen. 

Det vi gör i korthet närmsta dagarna är:
– Printannonser i Adresseavisen, Trönderavisen, Namdalsavisen
– Digitala annonser i medier ovan
– Facebookkampanjer mot olika målgrupper med olika budskap – men generellt höstweekend i Östersund.
– Pressmeddelande till norska medier om trönderska marknadens betydelse för Östersund och vikten av att gränsen nu öppen igen.
– Nativeartiklar i Adresseavisen och Trönderavisen om hösten i Östersund
– Vimplar på stan 

Sen om vi ser att gränsen fortsatt är öppen (indikationer redan i slutet av nästa vecka) så har vi en plan som omsluter ca 500000 kr i fortsatt bearbetning under hösten mot Tröndelag. 

För kännedom kan vi också säga kort att vi just nu gör en 4-sidig bilaga om Hösten i Östersund som kommer att gå nästa vecka i gratistidningarna i Sundsvall och Örnsköldsviks området (motsvarande ÖP-magasin på hushållsdistribution), vi gör Nativeartiklar även i det området kommande veckor och en rad Facebookkampanjer med tema Höstweekend. Halloween och Höstlov är andra exempel på sånt vi lyfter inom kort mot både svensk och norsk marknad.

Det finns gott om utrymme för erbjudanden och paket på vår webb som vi hänvisar till i kampanjer, så skicka in era bästa erbjudanden för hösten. 

Frågor – kontakta vår marknadsansvarige Elisabeth 
elisabeth.richardsson@destinationostersund.se 
070-221 22 36

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!