Kreativt möte: Outdooraktiviteter för konferenser och möten i Östersund

Hur kan utbudet av outdooraktiviteter stärka Östersund som konferens- och mötesstad? Hur kan vi få fler konferens- och mötesgäster att väva in outdooraktiviteter i sina program? 

 

Med närhet till sjö, fjäll och skog har Östersund stor potential att vara attraktivt för de konferenser och event som efterfrågar kombinationen av ett bekvämt stadsutbud och friska outdoorupplevelser.

Under hösten bjuder Destination Östersund in till två möten för att stärka utbud och samarbeten som främjar att fler aktörer kan göra affärer på stadens profilering som outdoor-mötesstad. Under träff 1 kommer aktivitetsbolagen och mötesarrangörer få möjlighet att uppdatera varandra om sina verksamheter och idéer framåt. Vi kommer även få ett inspirations- och kunskapspass med Pernilla Gravenfors, som tidigare arbetat i hotellbranschen i Åre med särskilt fokus på att främja aktiva möten och outdooraktiviteter för konferensgäster. Vi pratar även goda exempel och brainstormar kring hur gruppens kompetenser och tjänster kan användas för att skapa attraktiva erbjudanden. 

Under träff nr 2 gör vi praktiskt arbete med att konkretisera olika erbjudanden, prata om arbetssätt framåt samt hur vi kan nå ut ännu starkare med hjälp av rätt text, bildval och media. Separat inbjudan kommer senare till denna träff.

 

Målgrupp: Aktivitetsbolag, eventbolag, eventarrangörer samt konferens- och mötesvärdar på hotell- och konferensanläggningar.

Datum: 18 oktober

Tid: 15:00-17:30

Plats: Jamtli

Vi genomför delar av mötet utomhus – ta med ytterkläder efter väder.

 

Anmäl dig senast 14 oktober. Har du andra i ditt nätverk som du tror skulle vara intresserad av att veta mer? Sprid gärna inbjudan vidare! Frågor? Kontakta lina.lif@destinationostersund.se.

Aktiviteten genomförs inom projektet Omställning för besöksnäringen OSD.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Våra åtgärder